Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Tuži komšiju i traži 2,5 miliona odštete

Sukob dve porodice sa Novog naselja koje žive kao komšije u istoj zgradi kulminirao je tužbom u kojoj Slavica Đorđević u krivičnoj prijavi tereti komšiju Andriju Sekelja da joj je krao osigurače, uništavao cveće s balkona i prozora, te da zimi sneg baca na njenu terasu.

Nenad Čanak brucoš na psihologiji

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine, Nenad Čanak, sa 54 godine, po treći put je postao brucoš i to na psihologiji na Fakultetu za pravne i poslovne studije "Dr Lazar Vrkatić".

FOTO, VIDEO: U šetnji snežnim Novim Sadom

Prvi ovogodišnji sneg u Novom Sadu počeo je da pada sinoć oko 19 časova, a do sada ga je napadalo oko 10 centimetara. Pridružite nam se u šetnji snežnim ulicama Novog Sada i pogledajte kako je tokom prepodneva izgledao centar grada.

Vojvodina osniva preduzeće za puteve

Vlada Vojvodine će do 1. aprila 2014. godine formirati preduzeće za upravljanje državnim putevima drugog reda na teritoriji Vojvodine, jer ove godine nije obezbeđen novac za njegovo funkcionisanje.

Podela pomoći socijalno ugroženima

Podela paketa pomoći namenjenih socijalno ugroženim građanima počinje danas u magacinu Crvenog krsta u Petrovaradinu, u ulici Rade Končara 1 (Pobeda holding) i trajaće sve dok paketi ne budu raspodeljeni svim korisnicima.